Domov

Naši simpatizerji:

Vodenje prireditev

Vsak dogodek potrebuje zanesljivega, iznajdljivega in sproščenega voditelja. Za vas Katja Bradač opravlja vodenje prireditev, svečanosti v podjetjih in zabav. Te od organizatorjev zahtevajo skrbno načrtovanje, ki mu mora slediti tekoča izpeljava.

Cargotrans.net - spletna borza tovora

Borza tovora in kamionov Cargotrans je namenjena prevoznikom in špedicijam, da bi poskušali optimizirati vozni park ali našli kamion za tovore, kot so zbirniki, količinski tovori, tenderji, uvozi, izvozi, itd. Omogoča tudi hiter dostop do proizvajalcev in špedicij po relacijah med državami.

Obiščite tudi njihovo stran na Facebook-u.

Grafično oblikovanje

AgensDesign je podjetje, ki ponuja grafično oblikovanje, industrijsko oblikovanje in 3D vizualizacijo. Podjetje tesno sodeluje z Ano Gregorič, ki pokriva področje fotografije. Specializirala se je predvsem za področje poročna fotografija.

Ana Gregorič - Fotograf

Ana je mlada in nadarjena fotografinja iz Ljubljane. Diplomirala je na akademiji za likovno umetnost in oblikovanje. Specializirala se je predvsem za področje poročna fotografija zelo uspešna pa je tudi na področju modna fotografija

Oglejte si delo Ane Gregorič na Facebooku.

Masaža Ljubljana

Masaža v Ljubljani vam je na voljo v masažnem in lepotnem studiu Delight. Lahko si privoščite masaže in naravne anticelulitne tretmaje.

Terensko jahanje

Terensko jahanje Marjan Bradač nudi jahanje konj po Dolenjski v okolici Novega mesta. Na spletni strani boste našli tudi zanimiv članek o terapevtskem jahanju.

Projektiranje nizkih gradenj in geodezija

Zasebno podjetje PRONIG d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001. Osnovna dejavnost podjetja je projektiranje nizkih gradenj in prostorsko načrtovanje. V preteklih letih so v podjetju izdelali številne projekte za gradnjo cest, urejanje zunanjih površin (počivališča, parkirišča, bencinski servisi…), sanacij plazov, urejanje križišč, izgradnjo kanalizacijskih sistemov in komunalnega urejanja območji.In še nekaj drugih povezav
povezave na borzo tovorov